Blogg

Test

5 maj 2016

Test

Nyheter

26 feb 2014

Vi har nu skapat företaget FUN m.m och har skaffat pengar för att hosta servern, den kommer att hostas på lördag. Efter att servern är hostad kommer vi lägga upp mer info med ip och sådant. Efter det kommer vi att börja planera inför 2:års Jubileumet. Vi har även hafft årsmöte och bestämt att Andreas ska vara hemsideansvarig, jag är ordförande Sebastian blev vald till kassör, Sol sekreterare och Emil blv ersättare.

Alla bilder borta!

29 aug 2013

Hej!

Som ni kanske har märkt har alla bilder på sajten försvunnit (hur vet vi inte) men nu har vi äntligen börjat fixa till det igen.

//Felix

Ledsen

21 jul 2013

Hej!! FUN har inte varit på under hela sommarlovet och vi hållern fortfarande på och grejar för att slippa ha hamachi. Jag kommer skriva ett nytt inlägg när FUN är igång igen. //Felix (Funminer_22)

Hostning av FUN

5 jul 2013

Hej allihopa!! Vi på FUN håller på att fixa så att FUN blir hostad. Att den blir hostad kommer innebära att det blir mindre lagg, den kommer vara uppe dygnet runt, man kommer inte behöva ha hamachi för att joina och flrer personer kommer kunna vara inne smatidigt. Jag vill även säga att jag är ledsen för den dåliga service vi haft ett tag men den kommer fungera helt normalt igen när servern väl är hostad. //Funminer_22 (Felix)

1:års Jubileum

20 jun 2013

Hej!

Snart kommer FUN fira 1 år, då ska vi göra en backup av FUN där vi har ett stort krig mer info kommer i min nästa video.

//Felix

P.S Jag har äntligen köppt Minecraft och heter Funminer_22

2013-04-17-15-12-19.jpg

Ny hemsida

16 maj 2013

Hej! Anledningen till att FUNs hemsida legat under konstruktion (fortfarande inte riktigt klar), gästboken och alla kommentarer försvunnit är för att vi har flyttat hemsidan OBS vi kommer ha samma webbadress!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)